ETEM Logo
ETEM Logo
Затвори
17.10.2022

ЕТЕМ ПОДКРЕПИ И ВЗЕ УЧАСТИЕ ВЪВ ВОДЕЩИТЕ СЪБИТИЯ SHARE ARCHITECTS FORUM И BUILDING INNOVATION FORUM 2022

Вижте повече

Екипът на ЕТЕМ взе участие във водещите събития през месец октомври за архитектурния и строителен бранш в България – Международния архитектурно-инженерен форум Share и ексклузивното издание на Building Innovation Forum 2022.

Компанията подкрепи като партньор  шестото издание на форума SHARE София 2022, който тази година се фокусира върху дизайна на фасадите и въздействието им върху обществените пространства. Тодор Фиданов, изпълнителен директор на ЕТЕМ БГ и ЕТЕМ Румъния, представи последните системни иновации на компанията в изпълнението на високи сгради. Опитът на ЕТЕМ в проектирането на решения за високо строителство датира от 1971 г., когато със системи на компанията е изпълнена емблематичната Athens Tower (103 м.).

Пред професионалистите, посетили форума Share Sofia, Тодор Фиданов представи двете водещи фасадни системи на ЕТЕМ, предназначени за високи сгради с предизвикателна и технически сложна архитектура – модулната Е99  и най-новата Е86. Двете системи могат успешно да се комбинират и използват заедно, когато проектът има сложни геометрични форми и смела визия.

Докато в София вече могат да се видят емблематичните проекти Capital Fort и NV Tower, изпълнени с E99, системата Е86 все още не е толкова позната за пазара. Затова и нейните предимства са във фокуса на презентацията на Тодор Фиданов пред аудиторията на другото голямо събитие за бранша Building Innovation Forum 2022. Е86 е изключително подходящо решение за постигане на зелена трансформация в сградите – тема, която е водеща за форума тази година.

Параметрите на системата Е86 и нейните технически характеристики я правят идеален избор за проектите, които искат да постигнат устойчивост и добра енергийна ефективност. Тя показва изключителни резултати и при най-тежките тестове. Позволява остъкляване или използване на непрозрачни панели, която я прави подходяща за различен тип проекти и пространства. В същото време Е86 е лесна за монтаж на място и изисква минимално човешко присъствие.

ЕТЕМ продължава да обогатява продуктовото си портфолио с фокус върху устойчивостта на сградите и максималния комфорт на техните обитатели. Всяка система цели да отговори на конкретни тенденции и актуални изисквания в архитектурния и строителен бизнес.

Виж всички новини

Други новини

17.1.2023
thumb

НОВИ СЕРТИФИКАТИ ЗА СИСТЕМА ЗА СТЪКЛЕНИ ПАРАПЕТИ EB50

Системата EB50 подобрява и повишава естетиката на околното пространство на местата, където е поставена
Прочети повече
4.1.2023
thumb

ИЗЯВЛЕНИЕ ЗА ПОДПИСВАНЕ НА СПОРАЗУМЕНИЕТО “EТЕМ И КОСМОС АЛУМИНИУМ”

ЕЛВАЛХАЛКОР ще уведоми общността на инвеститорите относно всички значимите етапи от хода на дейността
Прочети повече
29.9.2022
thumb

НОВАТА СИСТЕМА ES320 E ТУК, ПРЕДЛАГА КАЧЕСТВО И КОНКУРЕНТНА ЦЕНА

ES320 е новата базова система за плъзгащи се прозорци на ETEM
Прочети повече
10.6.2022
thumb

ЕТЕМ ПРЕДСТАВИ НАЙ-НОВИТЕ СИ СИСТЕМИ НА RESIDENTIAL FORUM 2022

Събитието е публична платформа за споделяне на добри инвестиционни практики и тенденции при проектиране на модерни пространства
Прочети повече