ETEM Logo
ETEM Logo
Затвори

Автомобилна индустрия

Посветени на качеството, отдадени на прецизността

ETEM разчита на повече от 40 години опит в металургичната индустрия. Компанията непрекъснато инвестира в технологично оборудване от последно поколение и в поддържането на изключително способен и експертен персонал. В резултат на това ETEM се превърна във важен доставчик на алуминиеви профили и готови и полуготови продукти за автомобилната индустрия.

Строгите норми и изисквания на автомобилната индустрия изискват сертифицирани и стандартизирани процедури от висок клас. ETEM успешно предоставя качествени продукти по спецификация, като компанията си съдейства и формира съдружия с акредитирани организации и лаборатории в цяла Европа (като например Institut für Korrosionsschutz в Дрезден, Националния технически университет в Атина) с цел тестване и сертифициране на продуктите и производствените си процеси.
ETEM е сертифицирана за производство на алуминиеви профили, предпазващи при катастрофи. Компанията е акредитиран доставчик в сферата на автомобилната индустрия от РЕД 2 и 1, който произвежда продукти директно за автомобилната индустрия и производителите на оригинално оборудване (ПОО).

Целта на ETEM е да придобие ясно разбиране за нуждите и процесите на клиента и да му предостави продукти с добавена стойност, които му помагат да постигне целите си. Специализираният и високо квалифициран екип на ЕТЕМ от отдел „Научноизследователска и развойна дейност“, който е с обширен опит в автомобилния сектор, работи активно заедно с клиентите още от предварителните стадии на проекта, за да се постигнат най-високите резултати.

Автомобилна индустрия