ETEM Logo
ETEM Logo
Затвори
13.6.2019

СИСТЕМА ЗА ПАРАПЕТ ПРЕД ПРОЗОРЕЦ -„JULIET BALCONY“

Вижте повече

Важна част от визията на една сграда са парапетите пред нейните прозорците. Избраните решения за парапети могат да подобрят цялостния стил и естетика на фасада.

Изчистената визия и семплият дизайн на „Juliet balcony“ - решението за прозорци на ЕТЕМ се вписва идеално в модерните сгради, които се проектират. „Juliet balcony“ впечатлява със стройната си визия, лесният монтаж и оптималните аксесоари.

Сред основните предимства на „Juliet balcony е възможността за монтаж от вътрешната страна на помещението. Това значително улеснява работата по инсталирането на парапетите. При стандартните решения, предлагани на пазара, за монтажа  е необходимо използването на скеле или механизация отвън, както и сигурна основа за закрепване. При „Juliet balcony“ на ЕТЕМ монтажът се извършва изцяло отвътре, без усложнена организация и без никакъв допълнителен риск  за работника. Сигурността на парапета се гарантира от здравината на профилната система.

Същевременно „Juliet balcony“ дава възможност за поставяне на пълнеж с дебелина между 12мм и 16мм, който са най -масовите на пазара.

Нашата основна цел в ETEM е да проектираме и разработваме продукти, които ни помагат да подобрим всекидневния си стандарт на живот. При всеки от наши продукти инженерният екип в компанията търси оптималните и функционални решения при неговото приложение.

Затова при „Juliet balcony“ се фокусирахме във възможността да се влагат аксесоари, които са използваеми в други  системи на ЕТЕМ. Същевременно парапетното решение идеално се комбинира и е подходящо за системи Е45, Е68 и Е75 от продуктовото портфолио на ЕТЕМ. Системата е приложима както при вече монтирани, така и при нови прозорци.

 

*** СИСТЕМАТА Е В ПРОЦЕС НА ТЕСТВАНЕ

Виж всички новини

Други новини

10.6.2019

ЕТЕМ БЪЛГАРИЯ ЕАД УСПЕШНО ПРИКЛЮЧВА ПРОЕКТ „ИНТЕГРИРАНА ПРОГРАМА ЗА СПЕЦИФИЧНИ ОБУЧЕНИЯ“

Проектът цели подобряване на качеството на работната сила и създаването на условия на устойчива заетост в компанията
Прочети повече
5.6.2019

EТЕМ СТАНА ЧЛЕН НА СЪВЕТА ЗА ВИСОКИТЕ СГРАДИ И ГРАДСКА СРЕДА

ЕТЕМ официално се присъедини към международното професионално сдружение Съвет за високи сгради и градска среда
Прочети повече
31.5.2019

ЕТЕМ С ВНИМАНИЕ КЪМ ДЕТАЙЛА

Елегантната визия на една дръжка или панта придава завършеност и уникалност на цялостното решение
Прочети повече
7.5.2019

СДЕЛКАТА МЕЖДУ ЕТЕМ БЪЛГАРИЯ И GESTAMP GROUP Е ФИНАЛИЗИРАНА

Етем България и Gestamp North Europe Services финализираха предвидената сделка в инвестиционния си договор
Прочети повече