ETEM Logo
Затвори
14.11.2017

ETEM СЕ ПРЕДСТАВИ УСПЕШНО НА BATIMAT 2017 В ПАРИЖ

Вижте повече

ЕТЕМ успешно представи своите продукти на петдневното изложението BATIMAT в Париж. Това е второ присъствие за ЕТЕМ на BATIMAT след участието на компанията на изложението през 2015 г.  

Това е най-голямото строително изложение за Франция и страните от Maghreb. Форумът включваше богата програма за networking и семинари за изложители по актуални теми от бранша.

Акцент в представянето на компанията бе най-новата алуминиева система за плъзгане - Е78 „LESS FRAME MORE VIEW", чието официално лансиране предстои.

Интерес сред посетителите предизвика и системата Е75 за безфалцови врати с апликирана боядисана ламарина. Не остана незабелязана и вентилируемата фасадна система VARIO Lamella, подходяща за окачване единствено и само на алуминиева ламела ЕТЕМ.

Виж всички новини

Други новини

28.5.2018

ETEM СЪС СТРАТЕГИЧСКО ПАРТНЬОРСТВО НА АРМЕНСКИЯ ПАЗАР

На 18-ти май 2018 г. в Ереван, Армения ЕТЕМ и водеща арменската компания отбелязаха началото на своето ексклузивно партньорство.
Прочети повече
14.5.2018

СИСТЕМАТА Е85 Е С НОВО СКРИТО КРИЛО ЗА КЛАПА В ИНТЕРИОРА

Съвременната архитектура не спира да се развива и дава усещането за неограничена творческа свобода. Изчистеният дизайн доминира все повече във впечатляващите визии на сградите
Прочети повече
26.3.2018

НОВА ПЛЪЗГАЩА СИСТЕМА E32

Новата плъзгаща система система Е32 с прекъснат термичен мост е идеално решение за реновация на сгради.
Прочети повече
15.2.2018

ЕТЕМ Е СЪС СОБСТВЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ЕКОЛОГИЧНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА ПРОДУКТИТЕ

В края на миналата година, с консултантската помощ на denkstatt, ЕТЕМ се сдоби с Декларация за екологично въздействие (Environmental product declaration, EPD)
Прочети повече