ETEM Logo
Затвори
14.11.2017

ETEM СЕ ПРЕДСТАВИ УСПЕШНО НА BATIMAT 2017 В ПАРИЖ

Вижте повече

ЕТЕМ успешно представи своите продукти на петдневното изложението BATIMAT в Париж. Това е второ присъствие за ЕТЕМ на BATIMAT след участието на компанията на изложението през 2015 г.  

Това е най-голямото строително изложение за Франция и страните от Maghreb. Форумът включваше богата програма за networking и семинари за изложители по актуални теми от бранша.

Акцент в представянето на компанията бе най-новата алуминиева система за плъзгане - Е78 „LESS FRAME MORE VIEW", чието официално лансиране предстои.

Интерес сред посетителите предизвика и системата Е75 за безфалцови врати с апликирана боядисана ламарина. Не остана незабелязана и вентилируемата фасадна система VARIO Lamella, подходяща за окачване единствено и само на алуминиева ламела ЕТЕМ.

Виж всички новини

Други новини

15.2.2018

ЕТЕМ Е СЪС СОБСТВЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ЕКОЛОГИЧНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА ПРОДУКТИТЕ

В края на миналата година, с консултантската помощ на denkstatt, ЕТЕМ се сдоби с Декларация за екологично въздействие (Environmental product declaration, EPD)
Прочети повече
11.12.2017

ETEM ПОДКРЕПИ ЕВРОПЕЙСКИЯ КОНГРЕС ПО АЛУМИНИЙ

През последните години EТЕМ се превърна в значим доставчик на алуминиеви профили за сектора на автомобилната индустрия
Прочети повече
23.11.2017

ДКУ ПЕЧЕЛИ ЗЛАТНАТА НАГРАДА ЗА СГРАДА, ИЗГРАДЕНА С АЛУМИНИЕВИТЕ СИСТЕМИ НА ЕТЕМ

ДКУ (Дружество за комунални услуги) беше наградено със златната награда „Награди за Управление на Съоръжения 2017“ по случай „Реновиране и енергийна ефективност“ на сграда в Калитея, Атина, Гърция.
Прочети повече
17.11.2017

ETEM ЩЕ УЧАСТВА В ХОТЕЛСКО ИЗЛОЖЕНИЕ XENIA

На щанд А01 в Зала 4 ще покажем множество от решения за фасади, врати и прозорци
Прочети повече