ETEM Logo
Затвори
14.6.2017

ЕТЕМ взе специалното отличие в конкурса „Най-зелените компании” на B2B Медия

Вижте повече

ЕТЕМ получи специално отличие „Зелена инвестиция” в конкурса „Най-зелените компании на България”. Конкурсът, отличаващ компаниите с принос към опазването на околната среда се организира за седма поредна година от  Б2Б Медиа с подкрепата на Министерството на околната среда и водите.

„Зелените оскари” на Б2Б оценяват екологичните показатели на компаниите и в каква степен развиват бизнеса си по отговорен за природата начин. Класацията е с уникална методология за България и отчита направените зелени инвестиции,  самоинициативи и каузи за по–здравословна среда. В проучването на организаторите участват единствено компании, които имат зелени инвестиции и самоинициират действия и каузи за по–здравословна среда.  Наградите и специалните отличия се присъждат на база строго подбрана, конкретна и актуална информация за практиките и политиката на дадена компания в посока на опазване на околната среда.

„Полученото от ЕТЕМ специално отличие е признание за дългогодишния упорит труд на компанията да развие устойчиви екологични практики, както и за направените инвестиции в производството с цел внедряване на високотехнологични решения за опазване на околната среда“, заяви Даниела Генева, еколог в ЕТЕМ.

Виж всички новини

Други новини

17.7.2017

АРХИТЕКТЪТ НА НОВИЯ СТАДИОН КАМП НОУ ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ

Такейюки Катсуя, водещ архитект на Nikken Sekkei е един от лекторите на предстоящата Международна фасадна конференция
Прочети повече
15.6.2017

EТЕМ подкрепи ученическия форум "От мен зависи"

Форумът дава възможност на учениците да влязат в лидерски роли и да представят постиженията и научените уроци през годината
Прочети повече
25.5.2017

Предстои четвърта международна конференция по фасаден инженеринг

На 21-ви октомври 2017 г., за пореден път ЕТЕМ организира Международна конференция за фасаден инженеринг
Прочети повече
19.2.2017

Директорът по научно-развойната дейност на ЕТЕМ ще участва като лектор на международна конференция за иновации в остъкляването

Инженер Венета Новакова ще вземе участие във второто издание на специализираното събитие за остъкляване Innovative Glazing Global Summit, което ще се проведе от 23 до 24 март 2017 г. в Прага, Чехия.
Прочети повече