ETEM Logo
Затвори
14.6.2017

ЕТЕМ взе специалното отличие в конкурса „Най-зелените компании” на B2B Медия

Вижте повече

ЕТЕМ получи специално отличие „Зелена инвестиция” в конкурса „Най-зелените компании на България”. Конкурсът, отличаващ компаниите с принос към опазването на околната среда се организира за седма поредна година от  Б2Б Медиа с подкрепата на Министерството на околната среда и водите.

„Зелените оскари” на Б2Б оценяват екологичните показатели на компаниите и в каква степен развиват бизнеса си по отговорен за природата начин. Класацията е с уникална методология за България и отчита направените зелени инвестиции,  самоинициативи и каузи за по–здравословна среда. В проучването на организаторите участват единствено компании, които имат зелени инвестиции и самоинициират действия и каузи за по–здравословна среда.  Наградите и специалните отличия се присъждат на база строго подбрана, конкретна и актуална информация за практиките и политиката на дадена компания в посока на опазване на околната среда.

„Полученото от ЕТЕМ специално отличие е признание за дългогодишния упорит труд на компанията да развие устойчиви екологични практики, както и за направените инвестиции в производството с цел внедряване на високотехнологични решения за опазване на околната среда“, заяви Даниела Генева, еколог в ЕТЕМ.

Виж всички новини

Други новини

17.11.2017

ETEM ЩЕ УЧАСТВА В ХОТЕЛСКО ИЗЛОЖЕНИЕ XENIA

На щанд А01 в Зала 4 ще покажем множество от решения за фасади, врати и прозорци
Прочети повече
14.11.2017

ETEM СЕ ПРЕДСТАВИ УСПЕШНО НА BATIMAT 2017 В ПАРИЖ

Акцент в представянето на компанията бе най-новата алуминиева система за плъзгане - Е78 „LESS FRAME MORE VIEW"
Прочети повече
13.11.2017

ИНДУСТРИЯТА ОТБЕЛЯЗА ДЕН НА МЕТАЛУРГА В ЕТЕМ

Вицепремиерът Томислав Дончев, който беше сред специалните гости на събитието, заяви, че държавата няма да пречи, а ще помага на индустрията.
Прочети повече
30.10.2017

СВЕТОВНО ПРИЗНАТИ ИМЕНА В АРХИТЕКТУРАТА ПРЕДСТАВИХА ПОСЛЕДНИТЕ НОВОСТИ ВЪВ ФАСАДНИЯ ИНЖЕНЕРИНГ НА 4-ТАТА ЕТЕМ ФАСАДНА КОНФЕРЕНЦИЯ

На 21-ви октомври 2017 г., за четвърти пореден път ЕТЕМ организира Международна конференция за фасаден инженеринг
Прочети повече