ETEM Logo
Затвори
14.6.2017

ЕТЕМ взе специалното отличие в конкурса „Най-зелените компании” на B2B Медия

Вижте повече

ЕТЕМ получи специално отличие „Зелена инвестиция” в конкурса „Най-зелените компании на България”. Конкурсът, отличаващ компаниите с принос към опазването на околната среда се организира за седма поредна година от  Б2Б Медиа с подкрепата на Министерството на околната среда и водите.

„Зелените оскари” на Б2Б оценяват екологичните показатели на компаниите и в каква степен развиват бизнеса си по отговорен за природата начин. Класацията е с уникална методология за България и отчита направените зелени инвестиции,  самоинициативи и каузи за по–здравословна среда. В проучването на организаторите участват единствено компании, които имат зелени инвестиции и самоинициират действия и каузи за по–здравословна среда.  Наградите и специалните отличия се присъждат на база строго подбрана, конкретна и актуална информация за практиките и политиката на дадена компания в посока на опазване на околната среда.

„Полученото от ЕТЕМ специално отличие е признание за дългогодишния упорит труд на компанията да развие устойчиви екологични практики, както и за направените инвестиции в производството с цел внедряване на високотехнологични решения за опазване на околната среда“, заяви Даниела Генева, еколог в ЕТЕМ.

Виж всички новини

Други новини

15.2.2018

ЕТЕМ Е СЪС СОБСТВЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ЕКОЛОГИЧНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА ПРОДУКТИТЕ

В края на миналата година, с консултантската помощ на denkstatt, ЕТЕМ се сдоби с Декларация за екологично въздействие (Environmental product declaration, EPD)
Прочети повече
11.12.2017

ETEM ПОДКРЕПИ ЕВРОПЕЙСКИЯ КОНГРЕС ПО АЛУМИНИЙ

През последните години EТЕМ се превърна в значим доставчик на алуминиеви профили за сектора на автомобилната индустрия
Прочети повече
23.11.2017

ДКУ ПЕЧЕЛИ ЗЛАТНАТА НАГРАДА ЗА СГРАДА, ИЗГРАДЕНА С АЛУМИНИЕВИТЕ СИСТЕМИ НА ЕТЕМ

ДКУ (Дружество за комунални услуги) беше наградено със златната награда „Награди за Управление на Съоръжения 2017“ по случай „Реновиране и енергийна ефективност“ на сграда в Калитея, Атина, Гърция.
Прочети повече
17.11.2017

ETEM ЩЕ УЧАСТВА В ХОТЕЛСКО ИЗЛОЖЕНИЕ XENIA

На щанд А01 в Зала 4 ще покажем множество от решения за фасади, врати и прозорци
Прочети повече