ETEM Logo
Затвори
27.10.2017

ЕТЕМ ЩЕ УЧАСТВА В ИЗЛОЖЕНИЕТО BATIMAT

Вижте повече

От 6-ти до 10-ти ноември 2017 г.  ЕТЕМ ще вземе участие в изложение BATIMAT в Париж, Франция. Щандът на компанията ще бъде разположен в Зала 5A –под номер K64.
BATIMAT е водещо международно търговско изложение на строителната индустрия, което ежегодно събира повече от 350 000 посетители от цял свят. Мениджърите на най-големите компании от сектора се събират, за да избират партньори и да търсят последните технологични решения и продукти за своите проекти.
Тази година форумът отново ще включва богата програма за networking и семинари за изложители по актуални теми от бранша. Демонстрационните зони на изложението ще предоставят на посетителите възможността да видят отблизо и да научат повече за най-новите продукти, оборудване и услуги.
За първи път ЕТЕМ ще представи най-новата си алуминиева система за плъзгане- Е78 „LESS FRAME MORE VIEW".
Посетителите на щанда ще имат възможност да разгледат и другите системи на компанията като Е75 за безфалцови врати, Е68, Е45 и Е50. По отношение на вентилируемите фасади, ще бъдат показани Vario Lamella и Bravo W.

Виж всички новини

Други новини

26.3.2018

НОВА ПЛЪЗГАЩА СИСТЕМА E32

Новата плъзгаща система система Е32 с прекъснат термичен мост е идеално решение за реновация на сгради.
Прочети повече
15.2.2018

ЕТЕМ Е СЪС СОБСТВЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ЕКОЛОГИЧНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА ПРОДУКТИТЕ

В края на миналата година, с консултантската помощ на denkstatt, ЕТЕМ се сдоби с Декларация за екологично въздействие (Environmental product declaration, EPD)
Прочети повече
11.12.2017

ETEM ПОДКРЕПИ ЕВРОПЕЙСКИЯ КОНГРЕС ПО АЛУМИНИЙ

През последните години EТЕМ се превърна в значим доставчик на алуминиеви профили за сектора на автомобилната индустрия
Прочети повече
23.11.2017

ДКУ ПЕЧЕЛИ ЗЛАТНАТА НАГРАДА ЗА СГРАДА, ИЗГРАДЕНА С АЛУМИНИЕВИТЕ СИСТЕМИ НА ЕТЕМ

ДКУ (Дружество за комунални услуги) беше наградено със златната награда „Награди за Управление на Съоръжения 2017“ по случай „Реновиране и енергийна ефективност“ на сграда в Калитея, Атина, Гърция.
Прочети повече