ETEM Logo
ETEM Logo
Затвори
15.10.2018

ЕTEM ЩЕ УЧАСТВА В AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018 SOFIA

Вижте повече

ЕTEM ще представи своите продукти на AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018 - форум и изложение, специално посветени на автомобилното производството и пазара на автомобилни части и компоненти.

Събитието ще се проведе от 18 до 21 октомври 2018 г. в Интер Експо Център, София и има за цел да обхване всички видове нови технологии, електромобили, авточасти и компоненти, автосервизно и гаражно оборудване, аксесоари и консумативи за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили

ЕТЕМ ще присъства на изложението със собствен щанд,  разположен в зала 2 под номер B10.Акцент в представянето на компанията ще бъдe широката гама от алуминиеви полуготови и готови профили, предназначени за автомобилна индустрия, ще бъде изложен и автомобил BMW530е, в който са вложени профили на ЕТЕМ.

ЕТЕМ стартира производството на решения за автомобилостроенето  през 2012 г. и бързо успява да спечели за клиенти световните автомобилни гиганти BMW, PORSCHE , Jaguar и Daimler.Към момента компанията е сертифицирана за производство на широка гама от алуминиеви профили за множество автомобилни приложения. Компанията доставя профили за Crash системи за управление (CMS), релси, декоративни профили със специални покрития, шаси и части по окачването, които изискват изключителни характеристики.

Организаторите обещават AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018да се превърне в най-мащабното автомобилно събитие за годината и да привлече топ мениджъри от автомобилната индустрията и най-новите технологии.

Виж всички новини

Други новини

10.6.2019

ЕТЕМ БЪЛГАРИЯ ЕАД УСПЕШНО ПРИКЛЮЧВА ПРОЕКТ „ИНТЕГРИРАНА ПРОГРАМА ЗА СПЕЦИФИЧНИ ОБУЧЕНИЯ“

Проектът цели подобряване на качеството на работната сила и създаването на условия на устойчива заетост в компанията
Прочети повече
5.6.2019

EТЕМ СТАНА ЧЛЕН НА СЪВЕТА ЗА ВИСОКИТЕ СГРАДИ И ГРАДСКА СРЕДА

ЕТЕМ официално се присъедини към международното професионално сдружение Съвет за високи сгради и градска среда
Прочети повече
31.5.2019

ЕТЕМ С ВНИМАНИЕ КЪМ ДЕТАЙЛА

Елегантната визия на една дръжка или панта придава завършеност и уникалност на цялостното решение
Прочети повече
7.5.2019

СДЕЛКАТА МЕЖДУ ЕТЕМ БЪЛГАРИЯ И GESTAMP GROUP Е ФИНАЛИЗИРАНА

Етем България и Gestamp North Europe Services финализираха предвидената сделка в инвестиционния си договор
Прочети повече