ETEM Logo
ETEM Logo
Затвори
15.10.2018

ЕTEM ЩЕ УЧАСТВА В AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018 SOFIA

Вижте повече

ЕTEM ще представи своите продукти на AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018 - форум и изложение, специално посветени на автомобилното производството и пазара на автомобилни части и компоненти.

Събитието ще се проведе от 18 до 21 октомври 2018 г. в Интер Експо Център, София и има за цел да обхване всички видове нови технологии, електромобили, авточасти и компоненти, автосервизно и гаражно оборудване, аксесоари и консумативи за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили

ЕТЕМ ще присъства на изложението със собствен щанд,  разположен в зала 2 под номер B10.Акцент в представянето на компанията ще бъдe широката гама от алуминиеви полуготови и готови профили, предназначени за автомобилна индустрия, ще бъде изложен и автомобил BMW530е, в който са вложени профили на ЕТЕМ.

ЕТЕМ стартира производството на решения за автомобилостроенето  през 2012 г. и бързо успява да спечели за клиенти световните автомобилни гиганти BMW, PORSCHE , Jaguar и Daimler.Към момента компанията е сертифицирана за производство на широка гама от алуминиеви профили за множество автомобилни приложения. Компанията доставя профили за Crash системи за управление (CMS), релси, декоративни профили със специални покрития, шаси и части по окачването, които изискват изключителни характеристики.

Организаторите обещават AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018да се превърне в най-мащабното автомобилно събитие за годината и да привлече топ мениджъри от автомобилната индустрията и най-новите технологии.

Виж всички новини

Други новини

7.5.2019

СДЕЛКАТА МЕЖДУ ЕТЕМ БЪЛГАРИЯ И GESTAMP GROUP Е ФИНАЛИЗИРАНА

Етем България и Gestamp North Europe Services финализираха предвидената сделка в инвестиционния си договор
Прочети повече
27.2.2019

ЕТЕМ ЩЕ УЧАСТВА В АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА 2019

ЕТЕМ ще участва с щанд на Архитектурно – строителната седмица в София
Прочети повече
18.2.2019

EТЕМ УСПЕШНО СЕ ПРЕДСТАВИ С ПРОЕКТА INDEWAG НА „ЕВРОПЕЙСКИ ДНИ НА ИНДУСТРИЯТА”

ЕТЕМ успешно се представи с проекта InDeWaG на „Европейски дни на индустрията“, организирани от Европейската комисия
Прочети повече
23.1.2019

EТЕМ СЕ ПРЕДСТАВИ УСПЕШНО НА МЕЖДУНАРОДНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ BAU

ЕТЕМ успешно представи своите системни решения на водещия международен панаир BAU
Прочети повече