ETEM Logo
ETEM Logo
Затвори
23.10.2018

ЕTEM СЕ ПРЕДСТАВИ УСПЕШНО НА AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018

Вижте повече

ЕТЕМ успешно представи своите продукти на четиридневното специализирано изложение AUTOMOTIVE FORUM & EXPO в София, организирано от Аутомотив Клъстер България.  Форумът имаше за цел да обхване всички видове нови технологии, електромобили, авточасти и компоненти, автосервизно и гаражно оборудване, аксесоари и консумативи за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили.

Акцент в представянето на ETEMбеше широката гама от алуминиеви полуготови и готови профили, предназначени за автомобилна индустрия.Интерес сред посетителите предизвика и разположения пред щанда на компанията автомобил BMW530е, в който са вложени профили на ЕТЕМ.

AUTOMOTIVE FORUM & EXPO включваше и богата програма за networking и семинари за изложители по актуални теми от бранша.

Главният оперативен директор на ЕТЕМ Йохан ван Путен взе участие в експертната конференция към изложението. Той представи специализираното производство на ЕТЕМ за алуминиеви кутии, предназначени за батерии на електрически превозни средства.

Велимир Великов,Бизнес партньор Човешки Ресурси,по време на конференцията„Кариерни дни за автомобилната индустрия“ представи възможностите за успешно професионално израстване в компанията. ЕТЕМ има ефективна структура, която предлагана на служителите кариерна развитие в условия на модерна кадрова политика.

Събитието събра наедно място ключовите фигури в автомобилната индустрия и се превърна в платформа за индивидуални срещи, дискусии и създаване на нови контакти. AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018 успешно постави началото на биенале, което ще се провежда във всяка четна година.

Виж всички новини

Other News

14.5.2020

ОТДАВАМЕ ПОД НАЕМ ТЪРГОВСКИ КОМПЛЕКС

Отдаваме под наем търговски комплекс, включващ административна, сграда, склад и ТИР паркинг в с. Радиново, обл. Пловдив.
Прочети повече
5.12.2019

ЕТЕМ УЧАСТВА НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ХОТЕЛСКИ ФОРУМ В ГЪРЦИЯ- XENIA 2019

Събитието се проведе в Атина и събра на едно място собственици на хотели, архитекти и производители
Прочети повече
26.11.2019

ПЕТАТА МЕЖДУНАРОДНА ФАСАДНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЕТЕМ СЪБРА СВЕТОВНИ ИМЕНА ОТ АРХИТЕКТУРАТА

Архитектът Мирон Мутияба представи първата в света сграда с екзоскелет в свободна форма
Прочети повече
21.11.2019

ЕТЕМ ВКЛЮЧВА В ПОРТФОЛИОТО СИ СИСТЕМИТЕ НА HYLINE

Компанията ще бъде ексклузиван представител на бранда за Югоизточна Европа
Прочети повече