ETEM Logo
ETEM Logo
Затвори
23.10.2018

ЕTEM СЕ ПРЕДСТАВИ УСПЕШНО НА AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018

Вижте повече

ЕТЕМ успешно представи своите продукти на четиридневното специализирано изложение AUTOMOTIVE FORUM & EXPO в София, организирано от Аутомотив Клъстер България.  Форумът имаше за цел да обхване всички видове нови технологии, електромобили, авточасти и компоненти, автосервизно и гаражно оборудване, аксесоари и консумативи за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили.

Акцент в представянето на ETEMбеше широката гама от алуминиеви полуготови и готови профили, предназначени за автомобилна индустрия.Интерес сред посетителите предизвика и разположения пред щанда на компанията автомобил BMW530е, в който са вложени профили на ЕТЕМ.

AUTOMOTIVE FORUM & EXPO включваше и богата програма за networking и семинари за изложители по актуални теми от бранша.

Главният оперативен директор на ЕТЕМ Йохан ван Путен взе участие в експертната конференция към изложението. Той представи специализираното производство на ЕТЕМ за алуминиеви кутии, предназначени за батерии на електрически превозни средства.

Велимир Великов,Бизнес партньор Човешки Ресурси,по време на конференцията„Кариерни дни за автомобилната индустрия“ представи възможностите за успешно професионално израстване в компанията. ЕТЕМ има ефективна структура, която предлагана на служителите кариерна развитие в условия на модерна кадрова политика.

Събитието събра наедно място ключовите фигури в автомобилната индустрия и се превърна в платформа за индивидуални срещи, дискусии и създаване на нови контакти. AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018 успешно постави началото на биенале, което ще се провежда във всяка четна година.

Виж всички новини

Other News

19.11.2018

ЕТЕМ СТАРТИРА ИЗГРАЖДАНЕТО НА СВОЯТА BIM БИБЛИОТЕКА

Достъп до BIM библиотеките на ETEM E85 можете да получите след регистрация на нашия сайт във версии за Autodesk Revit от 2019 г. до 2016 г.
Прочети повече
5.11.2018

ЕТЕМ ЩЕ УЧАСТВА НА ИЗЛОЖЕНИЕТО BAU 2019

ПАНАИРЪТ BAU ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ОТ 14 ДО 19 ЯНУАРИ 2019 Г.
Прочети повече
15.10.2018

ЕTEM ЩЕ УЧАСТВА В AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018 SOFIA

СЪБИТИЕТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ОТ 18 ДО 21 ОКТОМВРИ 2018 Г. В ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР
Прочети повече
20.9.2018

ЕТЕМ ЩЕ УЧАСТВА В 12-ТОТО ИЗДАНИЕ НА ИЗЛОЖЕНИЕТО ALUMINIUM

ЕТЕМ ЩЕ УЧАСТВА В 12-ТОТО ИЗДАНИЕ НА ИЗЛОЖЕНИЕТО ALUMINIUM
Прочети повече