ETEM Logo
ETEM Logo
Затвори
31.5.2019

ЕТЕМ С ВНИМАНИЕ КЪМ ДЕТАЙЛА

Вижте повече

Аксесоарите са много важна част от визията на прозорците и вратите. Елегантната визия на една дръжка или панта придава завършеност и уникалност на цялостното решение.

Част от новите аксесоарни решения, които ЕТЕМ добавя в портфолиото си е иновативната  дръжка NP ULTRA – без розетка, за прозорци и балконски врати  се използва в комплект с механизмите на Giesse – C.H.I.C със скрити панти, които дават възможност за отваряне на вертикална ос или двуплоскостно отваряне, както за еднокрили, така и за двукрили позиции. Дръжката NP ULTRA се предлага в три варианта – с права и с обла форма, както и във вариант Design by ETEM”. Дръжките се предлагат във всеки стандартен цвят по RAL, което дава свобода на архитекти и клиенти

В допълнение към дръжката се използва и механизма на GIESSE NP® Technology, с който може да се направи отваряема част в модерен стил и минимална, бърза обработка на профила.

Екипът на ЕТЕМ , не спира да разработва съвместно с доказани в сферата си производители, аксесоари към системите си. Такъв пример е и пантите предлагани от ЕТЕМ ALPRO. Тръбната панта ETEM ALPRO за безфалцови врати , проектирана и произведена от Simonswerk – Германски гранд в производството на панти, специално за нашата система Е75FD е изработенa от алуминий. Областите, в които има триене са от специално иновативно покритие за максимална безшумност при отваряне и затваряне на крилото.

В допълнение към модерния и тънък дизайн на тялото тези панти са характеризират с висока степен на функционалност, удобни 2D и 3D настройки и стабилна инсталация посредством контра-планки и болтове, което осигурява също и добра товароносимост. Също така ETEM ALPRO имат тест репорт от производителя за 200 хил. цикъла.

Екипът на ЕТЕМ не спира да работи за развитието на системните си решения, както с дизайн на нови профили, така и с различни аксесоари, които дават завършеност и уникалност на продуктите предлагани от ЕТЕМ.

 

Виж всички новини

Други новини

5.12.2019

ЕТЕМ УЧАСТВА НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ХОТЕЛСКИ ФОРУМ В ГЪРЦИЯ- XENIA 2019

Събитието се проведе в Атина и събра на едно място собственици на хотели, архитекти и производители
Прочети повече
26.11.2019

ПЕТАТА МЕЖДУНАРОДНА ФАСАДНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЕТЕМ СЪБРА СВЕТОВНИ ИМЕНА ОТ АРХИТЕКТУРАТА

Архитектът Мирон Мутияба представи първата в света сграда с екзоскелет в свободна форма
Прочети повече
21.11.2019

ЕТЕМ ВКЛЮЧВА В ПОРТФОЛИОТО СИ СИСТЕМИТЕ НА HYLINE

Компанията ще бъде ексклузиван представител на бранда за Югоизточна Европа
Прочети повече
19.10.2019

ЕТЕМ С НЯКОЛКО НАГРАДИ В ПРЕСТИЖНИЯ ФОРУМ MANUFACTURING EXCELLENCE AWARDS В АТИНА

В конкурса взеха участие повече от 250 компании от различни индустрии
Прочети повече