ETEM Logo
ETEM Logo
Затвори
31.5.2019

ЕТЕМ С ВНИМАНИЕ КЪМ ДЕТАЙЛА

Вижте повече

Аксесоарите са много важна част от визията на прозорците и вратите. Елегантната визия на една дръжка или панта придава завършеност и уникалност на цялостното решение.

Част от новите аксесоарни решения, които ЕТЕМ добавя в портфолиото си е иновативната  дръжка NP ULTRA – без розетка, за прозорци и балконски врати  се използва в комплект с механизмите на Giesse – C.H.I.C със скрити панти, които дават възможност за отваряне на вертикална ос или двуплоскостно отваряне, както за еднокрили, така и за двукрили позиции. Дръжката NP ULTRA се предлага в три варианта – с права и с обла форма, както и във вариант Design by ETEM”. Дръжките се предлагат във всеки стандартен цвят по RAL, което дава свобода на архитекти и клиенти

В допълнение към дръжката се използва и механизма на GIESSE NP® Technology, с който може да се направи отваряема част в модерен стил и минимална, бърза обработка на профила.

Екипът на ЕТЕМ , не спира да разработва съвместно с доказани в сферата си производители, аксесоари към системите си. Такъв пример е и пантите предлагани от ЕТЕМ ALPRO. Тръбната панта ETEM ALPRO за безфалцови врати , проектирана и произведена от Simonswerk – Германски гранд в производството на панти, специално за нашата система Е75FD е изработенa от алуминий. Областите, в които има триене са от специално иновативно покритие за максимална безшумност при отваряне и затваряне на крилото.

В допълнение към модерния и тънък дизайн на тялото тези панти са характеризират с висока степен на функционалност, удобни 2D и 3D настройки и стабилна инсталация посредством контра-планки и болтове, което осигурява също и добра товароносимост. Също така ETEM ALPRO имат тест репорт от производителя за 200 хил. цикъла.

Екипът на ЕТЕМ не спира да работи за развитието на системните си решения, както с дизайн на нови профили, така и с различни аксесоари, които дават завършеност и уникалност на продуктите предлагани от ЕТЕМ.

 

Виж всички новини

Други новини

10.6.2019

ЕТЕМ БЪЛГАРИЯ ЕАД УСПЕШНО ПРИКЛЮЧВА ПРОЕКТ „ИНТЕГРИРАНА ПРОГРАМА ЗА СПЕЦИФИЧНИ ОБУЧЕНИЯ“

Проектът цели подобряване на качеството на работната сила и създаването на условия на устойчива заетост в компанията
Прочети повече
5.6.2019

EТЕМ СТАНА ЧЛЕН НА СЪВЕТА ЗА ВИСОКИТЕ СГРАДИ И ГРАДСКА СРЕДА

ЕТЕМ официално се присъедини към международното професионално сдружение Съвет за високи сгради и градска среда
Прочети повече
7.5.2019

СДЕЛКАТА МЕЖДУ ЕТЕМ БЪЛГАРИЯ И GESTAMP GROUP Е ФИНАЛИЗИРАНА

Етем България и Gestamp North Europe Services финализираха предвидената сделка в инвестиционния си договор
Прочети повече
27.2.2019

ЕТЕМ ЩЕ УЧАСТВА В АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА 2019

ЕТЕМ ще участва с щанд на Архитектурно – строителната седмица в София
Прочети повече