ETEM Logo
Затвори
31.7.2018

ЕТЕМ С ОБНОВЕНА КОРПОРАТИВНА ИДЕНТИЧНОСТ ОТ 1 АВГУСТ

Вижте повече

От 1 август 2018 г. ЕТЕМ започва обновяване на визуалната си идентичност. Обновяването е продиктувано от стремежа на компанията, следвайки световните тенденции, да търси изчистено визуално представяне на своя бранд.

Новата корпоративна визия на ЕТЕМ залага на опростените линии без излишно графично утежнение. От логото на компанията отпада стилизираният знак „Е”, като остава единствено изписването на самото име на фирмата. Целта е новата идентичност да подчертае стила и визуалното присъствие на ЕТЕМ. Симетрията в изписването на бранда внушава надеждност и качество, които са водещи принципи за компанията. Корпоративните шрифтове и цветове ще бъдат запазени.

Виж всички новини

Други новини

27.6.2018

ETEM КАНДИДАТСТВА ЗА ТЕХНИЧЕСКО ОДОБРЕНИЕ В БЕЛГИЯ

Техническото одобрение (ATG) за системи за прозорци и врати с термичен мост е декларация за съвместимост за предвиденaтa област на приложение.
Прочети повече
28.5.2018

ETEM СЪС СТРАТЕГИЧСКО ПАРТНЬОРСТВО НА АРМЕНСКИЯ ПАЗАР

На 18-ти май 2018 г. в Ереван, Армения ЕТЕМ и водеща арменската компания отбелязаха началото на своето ексклузивно партньорство.
Прочети повече
14.5.2018

СИСТЕМАТА Е85 Е С НОВО СКРИТО КРИЛО ЗА КЛАПА В ИНТЕРИОРА

Съвременната архитектура не спира да се развива и дава усещането за неограничена творческа свобода. Изчистеният дизайн доминира все повече във впечатляващите визии на сградите
Прочети повече
26.3.2018

НОВА ПЛЪЗГАЩА СИСТЕМА E32

Новата плъзгаща система система Е32 с прекъснат термичен мост е идеално решение за реновация на сгради.
Прочети повече