ETEM Logo
Затвори
20.9.2018

ЕТЕМ НАГРАДИ ДЕЦАТА В КОНКУРСА НА КОМПАНИЯТА ЗА ДЕТСКА РИСУНКА

Вижте повече

Конкурсът е част от социално-отговорната кампания „Здрав вкъщи, здрав на работното място”

24 деца на служители на ЕТЕМ взеха участие в организирания от компанията конкурс за детска рисунка, който е част от инициативата на ЕТЕМ „Здрав вкъщи, здрав на работното място”. Децата бяха предизвикани да претворят в рисунка как си „представят работното място на мама и татко”.

В художествената надпревара взеха участие малчугани на различни възрасти от 4 до 14 години. На специално събитие в „Музейко” всички участници бяха поощрени с награда, а най-добрите рисунки бяха отличени подобаващо.

Целта на инициативата е да фокусира вниманието на служителите към безопасността на работното място и да покаже по един неформален начин сериозното отношение на компанията към тяхното здраве и безопасност.

„С конкурса за детска рисунка искахме да включим и семействата на нашите служители в дискусията за безопасността на работното място. В същото време смятаме, че е полезно и образователно децата да знаят какво представлява работното място на техните родители и какви правила трябва да се спазват, за да не се нараним на него”, сподели Томас Пърнел, HR директор на ЕТЕМ.

Виж всички новини

Други новини

15.10.2018

ЕTEM ще участва в AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018 SOFIA

Събитието ще се проведе от 18 до 21 октомври 2018 г. в Интер Експо Център
Прочети повече
20.9.2018

ЕТЕМ ЩЕ УЧАСТВА В 12-ТОТО ИЗДАНИЕ НА ИЗЛОЖЕНИЕТО ALUMINIUM

ЕТЕМ ЩЕ УЧАСТВА В 12-ТОТО ИЗДАНИЕ НА ИЗЛОЖЕНИЕТО ALUMINIUM
Прочети повече
31.7.2018

ЕТЕМ С ОБНОВЕНА КОРПОРАТИВНА ИДЕНТИЧНОСТ ОТ 1 АВГУСТ

От 1 август 2018 г. ЕТЕМ започва обновяване на визуалната си идентичност.
Прочети повече
27.6.2018

ETEM КАНДИДАТСТВА ЗА ТЕХНИЧЕСКО ОДОБРЕНИЕ В БЕЛГИЯ

Техническото одобрение (ATG) за системи за прозорци и врати с термичен мост е декларация за съвместимост за предвиденaтa област на приложение.
Прочети повече