ETEM Logo
ETEM Logo
Затвори

Категории

Архитектура

Продуктовата гама на ETEM от архитектурни системи предлага богато разнообразие от решения – фасади, прозорци, врати, системи за плъзгане, слънцезащитни системи, парапети и много други продукти, които позволяват на архитектите да вдъхнат живот на своите идеи.

Вижте повече

Автомобилна индустрия

В автомобилната индустрия има голям прецизност при спазване на регулаторните изисквания, което включва намаляването на парниковите газове, а съществен елемент от тази цел е намаляването на теглото на превозните средства. През 2014 г. и 2015 г. настъпи значителен преход от употребата на традиционната стомана в полза на алуминия в производството на автомобили, което включва подмяната на подобрената стомана с висока якост (AHSS) с алуминий. Това е тенденция, която предстои да се развива през следващите години.Вижте повече

Индустриални профили

ETEM е специалист в специалните алуминиеви профили. Специфичният дизайн на компонентите въз основа на задълбочени познания и с подкрепата на съвременна IT инфраструктура ни позволява да произвеждаме профили по индивидуални изисквания на клиента.

Вижте повече