home page ПРОДУКТИ ПРОЕКТИ НОВИНИ
БЪЛГАРИЯ ΕΝ | BG
Избери държава


ОНЛАЙН УПЪТВАНЕ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА Е75

ОНЛАЙН УПЪТВАНЕ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА Е75

Как се произвежда прозорец или врата Е75? Проследете процеса стъпка по стъпка на сайта www.e75.etem.com 

повече...
ВЕНТИЛИРУЕМИ ФАСАДНИ СИСТЕМИ

ВЕНТИЛИРУЕМИ ФАСАДНИ СИСТЕМИ

Не сте сигурни, коя е най-подходящата вентилируема система за Вашия обект? Етем се погрижи за това, като разработи нов сайт, който ще Ви помогне.

повече...
НОВА ВЕНТИЛИРУЕМА ФАСАДНА СИСТЕМА

НОВА ВЕНТИЛИРУЕМА ФАСАДНА СИСТЕМА

Екипът на ЕТЕМ разработи нова фасадна система VARIO Lamella за монтиране на алуминиева фасадна ламела. Новата вентилируема фасадна система с включен фасаден материал позволява само с един основен профил и без допълнителни аксесоари и инструменти, бърз и качествен монтаж на фасадните ламели.

повече...ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

R&D директорът на ETEM инж. Венета Новакова ще участва като лектор във Втора международна конференция за иновации в остъкляването 17-02-2017

 Инж. Венета Новакова ще вземе участие на второто издание на специализираното събитие за остъкляване „Innovative Glazing Global Summit”, което ще се проведе от 23-ти до 24-ти март 2017 г. в Прага, Чехия.

повече...
ЕТЕМ с участие в първата сграда от морски контейнери в София 04-02-2017

 ЕТЕМ се присъедини към благотворителния проект на фондация Домус и архитектурните студия ПАМ Консулт и Контрастер, осигурявайки материали за изграждането на първата по рода си сграда, направена от морски контейнери. Предназначението й е да служи за ученическо общежитие към 153-то специализирано спортно училище „Неофит Рилски” в кв. Надежда в София.

повече...
download center