home page ПРОДУКТИ ПРОЕКТИ НОВИНИ
БЪЛГАРИЯ ΕΝ | BG
Избери държава


ОНЛАЙН УПЪТВАНЕ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА Е75

ОНЛАЙН УПЪТВАНЕ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА Е75

Как се произвежда прозорец или врата Е75? Проследете процеса стъпка по стъпка на сайта www.e75.etem.com 

повече...
ВЕНТИЛИРУЕМИ ФАСАДНИ СИСТЕМИ

ВЕНТИЛИРУЕМИ ФАСАДНИ СИСТЕМИ

Не сте сигурни, коя е най-подходящата вентилируема система за Вашия обект? Етем се погрижи за това, като разработи нов сайт, който ще Ви помогне.

повече...
НОВА ВЕНТИЛИРУЕМА ФАСАДНА СИСТЕМА

НОВА ВЕНТИЛИРУЕМА ФАСАДНА СИСТЕМА

Екипът на ЕТЕМ разработи нова фасадна система VARIO Lamella за монтиране на алуминиева фасадна ламела. Новата вентилируема фасадна система с включен фасаден материал позволява само с един основен профил и без допълнителни аксесоари и инструменти, бърз и качествен монтаж на фасадните ламели.

повече...ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

ЕТЕМ ЩЕ УЧАСТВА В ARCHITECT@WORK В ПАРИЖ 12-08-2016

След успешното си представяне на ARCHITECT@WORK в Лион през юни, ЕТЕМ ще вземе участие  и в изложението,  което ще се проведе в Париж от 22-ри до 23-ти септември в Paris Event Center

повече...
Сграда, наподобяваща луксозна яхта акостира в Бургас, благодарение на системните решения на ЕТЕМ 09-08-2016

 Преди две години площад “Тройката” в град Бургас приюти една "луксозна яхта", която и до днес остава една от най-забележителните сгради в града. Параметричната 3Д фасада на Тринити център, реализирана със системата Е85 на ЕТЕМ , създава усещането за истинска яхта със своята елегантност и футуристучната си архитектура и в същото време хармонично се вписва в силуета на околните стари къщи.

повече...
download center