home page ПРОДУКТИ ПРОЕКТИ НОВИНИ
БЪЛГАРИЯ ΕΝ | BG
Избери държава


ОНЛАЙН УПЪТВАНЕ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА Е75

ОНЛАЙН УПЪТВАНЕ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА Е75

Как се произвежда прозорец или врата Е75? Проследете процеса стъпка по стъпка на сайта www.e75.etem.com 

повече...
ВЕНТИЛИРУЕМИ ФАСАДНИ СИСТЕМИ

ВЕНТИЛИРУЕМИ ФАСАДНИ СИСТЕМИ

Не сте сигурни, коя е най-подходящата вентилируема система за Вашия обект? Етем се погрижи за това, като разработи нов сайт, който ще Ви помогне.

повече...
НОВА ВЕНТИЛИРУЕМА ФАСАДНА СИСТЕМА

НОВА ВЕНТИЛИРУЕМА ФАСАДНА СИСТЕМА

Екипът на ЕТЕМ разработи нова фасадна система VARIO Lamella за монтиране на алуминиева фасадна ламела. Новата вентилируема фасадна система с включен фасаден материал позволява само с един основен профил и без допълнителни аксесоари и инструменти, бърз и качествен монтаж на фасадните ламели.

повече...ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

ЕТЕМ ЩЕ СЕ ПРЕДСТАВИ С ПАРАМЕТРИЧЕН ЩАНД НА ИЗЛОЖЕНИЕТО BAU 2017 07-12-2016

Вече от шест месеца ЕТЕМ усилено се подготвя за BAU 2017 г., най-голямото изложение за архитектура, строителни материали и системи за индустриално и жилищно строителство, което се провежда на всеки две години в Мюнхен, Германия. Компанията подготвя един по-различен щанд с параметрични елементи, на който да бъдат представени най-новите и иновативните системи на компанията.EТЕМ и представители на компанията ще могат да бъдат открити на изложбен щанд 411 в зала С1 по време на шестте дни на изложението от 16 до 21 януари 2017 г.  

повече...
ЕТЕМ се представи успешно на 11-то издание на Aluminium 2016 в Дюселдорф 04-12-2016

ЕТЕМ взе участие на водещото международно изложение за производство на алуминий Aluminium 2016 в Дюселдорф от 29 ноември до 1 декември 2016г. 

повече...
download center