home page ПРОДУКТИ ПРОЕКТИ НОВИНИ
БЪЛГАРИЯ ΕΝ | BG
Избери държава


ОНЛАЙН УПЪТВАНЕ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА Е75

ОНЛАЙН УПЪТВАНЕ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА Е75

Как се произвежда прозорец или врата Е75? Проследете процеса стъпка по стъпка на сайта www.e75.etem.com 

повече...
ВЕНТИЛИРУЕМИ ФАСАДНИ СИСТЕМИ

ВЕНТИЛИРУЕМИ ФАСАДНИ СИСТЕМИ

Не сте сигурни, коя е най-подходящата вентилируема система за Вашия обект? Етем се погрижи за това, като разработи нов сайт, който ще Ви помогне.

повече...
НОВА ВЕНТИЛИРУЕМА ФАСАДНА СИСТЕМА

НОВА ВЕНТИЛИРУЕМА ФАСАДНА СИСТЕМА

Екипът на ЕТЕМ разработи нова фасадна система VARIO Lamella за монтиране на алуминиева фасадна ламела. Новата вентилируема фасадна система с включен фасаден материал позволява само с един основен профил и без допълнителни аксесоари и инструменти, бърз и качествен монтаж на фасадните ламели.

повече...ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Шест уникални щанда бяха създадени по време на работилницата Intelligent tectonics V1.0., подкрепена от ETEM и ELVAL COLOUR 28-07-2016

Прототипи на 6 уникални щанда бяха създадени на Работилницата по параметричен дизайн - Intelligent tecnonics V1.0., организирана от Design Morphine. 

повече...
Международен форум за енергийна ефективност C4E Forum с участието на ЕТЕМ 26-07-2016

 Инж. Венета Новакова, R&D директор в  ЕТЕМ Груп, се включи активно в първия по рода си форум за Централна и Източна Европа - Central and Eastern European Energy Efficiency Forum (C4E Forum), който имаше за цел да събере на едно място специалистите в сферата на енергийната ефективност.  

повече...
download center