home page ПРОДУКТИ ПРОЕКТИ НОВИНИ
БЪЛГАРИЯ ΕΝ | BG
Избери държава


ОНЛАЙН УПЪТВАНЕ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА Е75

ОНЛАЙН УПЪТВАНЕ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА Е75

Как се произвежда прозорец или врата Е75? Проследете процеса стъпка по стъпка на сайта www.e75.etem.com 

повече...
ВЕНТИЛИРУЕМИ ФАСАДНИ СИСТЕМИ

ВЕНТИЛИРУЕМИ ФАСАДНИ СИСТЕМИ

Не сте сигурни, коя е най-подходящата вентилируема система за Вашия обект? Етем се погрижи за това, като разработи нов сайт, който ще Ви помогне.

повече...
НОВА ВЕНТИЛИРУЕМА ФАСАДНА СИСТЕМА

НОВА ВЕНТИЛИРУЕМА ФАСАДНА СИСТЕМА

Екипът на ЕТЕМ разработи нова фасадна система VARIO Lamella за монтиране на алуминиева фасадна ламела. Новата вентилируема фасадна система с включен фасаден материал позволява само с един основен профил и без допълнителни аксесоари и инструменти, бърз и качествен монтаж на фасадните ламели.

повече...ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Проектът “Prospective system pavilion” спечели журито на Международната работилница по Параметричен дизайн, организирана в партньорство с ДизайнМорфин и Елвал Колор. 22-07-2016

20 български и чуждестранни архитекти и студенти по архитектура бяха предизвикани да създадат и моделират щанд , с който ЕТЕМ и Елвал Колор да участват на най-голямото строително изложение в Европа- BAU Мюнхен. Изискването бе да се използва etalbond® за параметричната инсталация.

 

повече...
Модерните слънцезащитни системи вече не са лукс, а необходимост 29-06-2016

В разгара на лятото, независимо дали сме в къщи или в офиса, все по-силно усещаме силното слънце и вредното му влияние през най-топлите часове на деня.

повече...
download center